Restauratie oud gemaal

Het huis is een oud gemaal, prachtig gelegen in een Hollands landschap. Elke kamer heeft uitzicht over de weilanden en het water. Een klein paradijs, dat qua interieur, materialisering en styling is ingehaald door de tijd. 

Het ontwerp was ambitieus en de aanpassing van het huis omvangrijk. De grootste ingrepen waren de herinrichting van het buitengebied en de vervanging van de houten buitenkozijnen door slanke zwarte stalen profielen. Medewerking van de gemeente en het hoogheemraadschap was hiervoor noodzakelijk, evenals het creëren van draagvlak binnen de gemeenschap. 

Het resultaat heeft verrast en ontroerd. De keuken biedt nu uitzicht over het water, de woonkamer is getransformeerd tot een imposante leefruimte en het huis heeft door het gebruik van veel glas in combinatie met de slanke stalen profielen een open karakter gekregen.

Locatie

Oudewater

Ontwerper

Maak een afspraak

Nieuwsgierig geworden in wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag.

Uitgelichte projecten

Een greep uit onze projecten. Allen met een totaal eigen stijl, maar altijd met het hoogste afwerkingsniveau. Zoals u van ons verwacht. En ja, daar zijn we best trots op.

Appartement Spanje

13 september 2020

5 Keizers Amsterdam

14 september 2020

pied à terre aan de Zuidas

15 mei 2023